• GRATIS WI-FI!
  Logga in på Giraffen wifi!

  • 14 Aug

   Barnens Loppis

   Här kan du boka bord till Barnens Loppis!

   Klicka här!

  Nyheter

  • 08 augusti

   Vi välkomnar Ginger till Giraffen!

   Till hösten flyttar den asiatiska restaurangen Ginger in på Giraffen Köpcentrum. Ginger är ett systerkoncept till Rosegarden och serverar asiatiska rätter i form av buffé. Renoveringen av lokalen börjar i september och man räknar med att dra igång verksamheten i oktober-november. Restaurangen ligger placerad  i västra delen av köpcentret, utanför Systembolaget och Coop. Varmt välkomna säger vi till Ginger!

  • 06 juli

   Giraffen gör storsatsning

   Ett populärt köpcentrum med 6,2 miljoner besökare om året ska bli ännu trevligare framöver. Med lärdomar från en lyckad satsning med A6 i Jönköping är nu arbetet med förändringarna i full gång.
   Christofer Salmén som är ansvarig för Alectas direktägda handelsfastigheter berättar om de framtida planerna.
   – Vi vill göra något nytt, något bättre som tar Giraffen från en extern handelsplats till ett stadsdelscentrum. Med nya aktörer som restauranger och butiker ska vi skapa en attraktiv mötesplats.
   – Planerna omfattar mer än själva handeln, fortsätter Christoffer. Vi har flera överaskningar i våra tankar för framtiden. Bland annat vill vi utöka området med bostäder och göra det enkelt att ta sig till och från Giraffen för gående och cyklister. Från Alectas sida är vi beredda att vara med och finansiera olika infrastrukturlösningar.
   – Vi har planerat detta en längre tid och har pågående samtal med företagen på Giraffen och Kalmar Kommun, berättar Christoffer. När vi blivit klara med diskussionerna under hösten kommer vi presentera detaljerna.

   Läs artikel på Barometern.se

  Det händer hos oss

  följ oss på Instagram