Nu snurrar det mycket runt våra karusellentréer

Byggetapperna går precis enligt plan och förbättringsarbetet skyndar på i oförminskad takt. Just nu snurrar det mesta kring byggandet av våra kommande karusellentréer.
Därför kan du ibland och under vissa perioder bli hänvisad till en tillfällig entré. Håll ut, det är lite stökigt nu, men det kommer bli bättre. I linje med vårt miljötänk kommer vi  att ersätta alla tidigare entrédörrar med rymliga karusellentréer.
Detta kommer att bli både mindre temperaturkänsligt och mer energibesparande.
Det blir också märkbart bättre snurr. Alltså bättre flöden utan inbromsningar eller oönskade pauser.

Jo apropå pauser, men sådana man vill ha, så har vi nu börjat bygga den s k ”Baby Loungen” i anslutning till de nya kundtoaletterna. Här kan både du och ditt barn landa lite i lugn och ro- värma mat i mikron, amma, byta en blöja eller bara ladda batterierna rent allmänt. En Baby Lounge har varit efterfrågad så det är extra roligt att den nu blir verklig.
Har du en önskan om vad du vill finna här kan du bara höra av dig på info@giraffen.com.
Det är inte säkert att allt går att lösa eller få plats med, men vi lovar att läsa alla förslag.

Som du säkert redan känner till har H&M som ambition att öppna en fullkonceptsbutik med dam-, herr-, barn-, och H&M Home hos oss till hösten. Det är vi riktigt glada för! Butiksytan är totalt ca 2400 kvm stor. (Onödigt vetande: 2400 kvm är ca 33 % större än en svensk hockeyrink.)

Giraffen har självklart öppet som vanligt under ombyggnaden, till hösten med ännu mer generösa öppettider.

Vi syns!

PS. Håll utkik, för snart kan vi välkomna ytterligare nya butiker inom mode och mat till vår Giraffen-familj.

Nyheter

Giraffen har nu påbörjat sin ombyggnation med visionen att gå från ett köpcentrum till en socialt hållbar mötesplats med upplevelser för hela familjen. Ombyggnaden innebär konkret att den inre och yttre miljön förbättras genom att skapa en mer välkomnande atmosfär, med plats för caféer, restauranger och butiker. Detta innebär att en del förändringar i butiksutbudet görs under byggtiden, vissa permanenta och andra mer tillfälliga. Detta är en naturlig process för att utveckla en plats och görs för att du som besökare ska få en ännu bättre upplevelse!

Flying Tiger Copenhagen och Gamestop gör ett uppehåll i sina verksamheter och öppnar upp till hösten 2019 när det är dags för nyinvigning. Specsavers som tidigare haft sin plats på Coop-sidan har öppnat upp i tillfälliga lokaler, där skobutiken tidigare låg. De kommer vid nyinvigningen att flytta till en lokal i nya galleriastråket. Även Intersport byter plats och flyttar sin verksamhet till en annan lokal i samma galleriastråk som tidigare, bara precis över gången. Bankomaten som tidigare låg bredvid Intersport är tillfälligt stängd, ny placering för Bankomat presenteras senare. Tills vidare hänvisas besökarna till uttagsautomaterna vid karusellentrén in till Maxi. Strömssons, ÖoB och Mobilizera har stängt igen sina verksamheter på Giraffen. Övriga butiker har öppet som vanligt!

 

Vi ber om ursäkt för stöket under byggtiden, och hoppas att du ändå ska känna dig varmt välkommen till oss!