Om Giraffen Köpcentrum

INFORMATION

Giraffen Köpcentrum – allt du behöver under ett tak med Kalmars mest generösa öppettider. Det är lätt att hitta hit, endast ett stenkast från E22 (avfart Giraffen) och med cykelavstånd från hela Kalmar. Vill du åka buss hit kan du välja mellan linjerna 402, 404, 405, 411, 421, 422. 421 och 422 är sk Närtrafik som kör in på området.

Parkering
Att man ska kunna parkera smidigt är en självklarhet. Man vill också ha god tid på sig när man shoppar loss. Därför får du stå hela fyra timmar hos oss, avgiftsfritt förstås! Vi har ca 1600 parkeringsplatser, varav ett flertal är extra rymliga för barnfamiljer. Närmast alla entréer finns handikappvänliga platser. Sedan sommaren 2017 finns det också ett antal husbilsparkeringar på västra sidan av fastigheten, mot Daléngatan.
Elladdare
Det finns laddningsstolpar för elbil och elcykel på Giraffens parkeringar: två för elbil och elcykel framför Coop, för elbil på parkeringen utanför Arken Zoo och på parkeringen på Verkstadsgatan (vid busshållplatsen) med uttag för två bilar på vardera ställe. De två sistnämnda sköts av Kalmar Energi och är en snabbladdare som passar de flesta bilar. Läs mer på https://kalmarenergi.se/el/ladda-elbilen/
Wifi
På Giraffen har vi gratis Wifi för alla våra besökare. Koppla upp dig på nätverket och godkänn villkoren, så är du igång!
Kundtoaletter
Ibland har nöden ingen lag, då behöver man vara nära en toalett. Våra kundtoaletter finns vid Arontorps Kroppkakor och karusellentrén vid Systembolaget. Där finns också handikapptoalett och skötrum.
Ledarhundar/Servicehundar
Det råder hundförbud på allmänna ytor inne i Giraffen Köpcentrum, med undantag för ledarhundar och servicehundar. En ledarhund/servicehund ska vara tydligt uppmärkt så att inget tvivel råder om att den är i tjänst. Enskilda butiker kan ha andra regler. Kontakta aktuell butik för deras policy.
Hjärtstartare
 Giraffen tar <3 på allvar! Om olyckan skulle vara framme har vi två hjärtstartare på Giraffen. Dessa finns i vardera galleriagata, i nära anslutning till Coops och Ica Maxis förbutiker.
Hyra lokal
Är du intresserad av att hyra lokal hos oss, antingen butikslokal eller kontor? Ring Martina Adolfsson Nyström 076-634 20 31 för mer information.
En stad – ett presentkort!
Läs mer om Kalmar presentkortet här!
Våra samarbetspartners
Vi samarbetar med Kalmar Stadsmission, för ett bättre Kalmar.
Vi stödjer även Partnership by Kalmar och arbetar därigenom för att Kalmarregionen ska bli ännu mer attraktiv!
Kalmar Stadsmission logo
Partnership by Kalmar logo
Personuppgiftsansvarig
I linje med EU:S uppdaterade dataskyddsförordning, GDPR, har vi en kontaktpunkt dit personer kan vända sig om de identifierar sig och vill få bilder med sig själva på borttagna från vår hemsida eller sociala mediekanaler. För frågor kring detta, vänligen maila oss på info@giraffen.com.

FÖRVALTNING

Centrumchef/Förvaltare
Martina Adolfsson-Nyström
076-634 20 31
martina.adolfssonnystrom@newsec.se
Kontakta Martina för frågor om bl. a etablering av butikslokal eller hyra av kontorslokaler.

Centrumledare/Marknadsansvarig
Jenny Eberhardsson
Mobil: 072-039 42 92
jenny.eberhardsson@newsec.se
Kontakta Jenny för frågor angående marknadsföring, evenemang och tillfällig hyra av eventytor.
Adress
Postadress: Verkstadsgatan 6d
Besöksadress: Verkstadsgatan 2
392 39 Kalmar
Fastighetskötare
Axcell Fastighetsförvaltning AB 020-77 85 00
info@axcell.se
Teknisk förvaltare
Mattias Lager 070-043 39 41
mattias.lager@newsec.se