• GRATIS WI-FI!
  Logga in på Giraffen wifi!

  • 02 Nov

   Play Tour

   PROVSPELA VINTERNS SPÄNNANDE NYHETER!

   Play Tour 2017 besöker Giraffen Köpcentrum den 2-3 november. Här kan du provspela nyheter som Project Cars 2 i racingstol som följer kurvorna eller spännande LEGO Marvel Super Heroes 2 eller efterlängtade Ni No Kuni II: Revenant Kingdom där du kan bli green screen fotograferad eller utmana dina vänner i nya Just Dance 2018, Ben10, Dragon Ball Fighterz och Mario + Rabbids Kingdom Battle. Dessutom kan du uppleva massor av roliga leksaksteman från Playmobil.

   Vi kör mellan 12 – 17 båda dagar (i den tomma lokalen bredvid Sportringen)! Välkomna!!!

   Se karta här!

  • 04 Nov

   Bordsbokning Giraffen Flea Market

   Urpremiär för Giraffen Flea Market, en loppis för alla, lördagen den 4/11!

   Boka ditt bord här!

  • 04 Nov

   Giraffen Flea Market

   Välkommen till Giraffen Flea Market, en loppis för alla! Vi tar för dagen över en butikslokal, där vi laddar upp för stans kanske största loppmarknad! Hur kul låter inte det?? Så kom och fynda bland alla uppdukade bord. Vi gör också i ordning en lekhörna, där du kan lämna dina barn medan du shoppar i lugn och ro. Toppen, eller hur!

  Nyheter

  • 08 augusti

   Vi välkomnar Ginger till Giraffen!

   Till hösten flyttar den asiatiska restaurangen Ginger in på Giraffen Köpcentrum. Ginger är ett systerkoncept till Rosegarden och serverar asiatiska rätter i form av buffé. Renoveringen av lokalen börjar i september och man räknar med att dra igång verksamheten i oktober-november. Restaurangen ligger placerad  i västra delen av köpcentret, utanför Systembolaget och Coop. Varmt välkomna säger vi till Ginger!

  • 06 juli

   Giraffen gör storsatsning

   Ett populärt köpcentrum med 6,2 miljoner besökare om året ska bli ännu trevligare framöver. Med lärdomar från en lyckad satsning med A6 i Jönköping är nu arbetet med förändringarna i full gång.
   Christofer Salmén som är ansvarig för Alectas direktägda handelsfastigheter berättar om de framtida planerna.
   – Vi vill göra något nytt, något bättre som tar Giraffen från en extern handelsplats till ett stadsdelscentrum. Med nya aktörer som restauranger och butiker ska vi skapa en attraktiv mötesplats.
   – Planerna omfattar mer än själva handeln, fortsätter Christoffer. Vi har flera överaskningar i våra tankar för framtiden. Bland annat vill vi utöka området med bostäder och göra det enkelt att ta sig till och från Giraffen för gående och cyklister. Från Alectas sida är vi beredda att vara med och finansiera olika infrastrukturlösningar.
   – Vi har planerat detta en längre tid och har pågående samtal med företagen på Giraffen och Kalmar Kommun, berättar Christoffer. När vi blivit klara med diskussionerna under hösten kommer vi presentera detaljerna.

   Läs artikel på Barometern.se

  Det händer hos oss

  följ oss på Instagram